Despre hackeri

Posted: Decembrie 22, 2010 in Online, Prosti
Etichete:, , , , ,

Oriunde navighezi pe net gasesti cel putin 1 material per site cu tutorial despre spartul parolelor [de ex de mess, steam, msn] si/sau cum se mandresc unii ca au cunostiinte para-handicapate pentru a sparge o parola. Acuma…nu o-i fi eu As in IT dar stiu si eu cate ceva. Si mai stiu si ca [ in cazul spartului parolei la mess] serverele Y! sunt printre cele mai sigure servere (daca nu cumva cele mai sigure) iar spartul acestora…e doar un vis imposibil pt ăi’ ce urla in gura mare ca’s vedete printre hackeri ! Bine…oricine poate afla parola unei persoane daca acea persoana e atat de idioata sa isi dea useru si parola, sa acceseze un fakesite si sa intre dp el pe emailul personal [ in acest caz in momentul in care dai sa intrii cu userul si parola de yahoo, siteul ti le inregistreaza si le va trimite administratorului => parola pierduta ( in nici un caz sparta !! )] sau descarca dp net toate prostiile unde s-ar putea ascunde un keylogger !

Sa fie clar…daca stii sa dai un flood si mai crackuiesti un antivirus nu inseamna ca esti mare hacker ! In plus nici 3 % din cei care se cred hackeri nu stiu cum sa dea un flood fara programe pt asa ceva [ma refer sa execute comanda din cmd] !!

So…pentru cei care se cred mari hackeri si defapt nu stiu mai nimic : Ciocu’ mic si joc de glezne !! hackeritul nu se dobandeste intr-o singura zi sau iti iese din prima !! hackerii adevarati au inceput de multi ani si uneori le iese..alte ori nu !

Reclame
Comentarii
  1. […] spuneam despre asa-zisii hackeri care se dau mari ca stiu si ei sa apese pe butonul power de la pc sa-l […]

  2. […] Cum as alege nisa :  M-as documenta de pe nea Goagăl (cum face tot prostul si romanul) despre acest subiect .. despre cum se mananca acest tip de afacere, as frecventa mai mult forumurile de acest gen iar in ultima instanta (dar asta ma face sa ma consider incapabil) as intreba un ” profesionist ” ca har Domnului .. gasesti la tot click-ul idioti care se cred mari profesionisti in IT dar mai ales hackeri. […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s