Iar scoala

Posted: Februarie 7, 2011 in Altele, Despre mine, News
Etichete:, , , , , , , , , , , , , ,

No ca s-a terminat cu binele … cu leneveala si cu aruncatu cu privirea pe geam la ce mai e nou in tsara asta de **** (ca sa nu ma vada vreunu de la CNA si vezi domne sa iau amenda :>).  Azi am revenit la scoala, in aceeasi clasa, in aceeasi banca…prima banca de pe dreapta, aceleasi ore plictisitoare mai pe scurt …. o zi obisnuita de scoala… Totul a inceput cu nelipsita ora de mate….profa dadea din maini si din picioare sa explice, explicatii pe care doar ea le intelegea mai bine spus….plictisitor, dar cand sa cred ca am scapat de cea mai plictisitoare ora din orar .. ghici ce ? a urmat inca o ora de mate… bun, pe urma a mai venit o ora de chimie (nu la fel de plictisitoare ca mate .. ora de chimie a fost total aiurea : lectie noua ” Cuprul ” , niste ecuatii lungi cat Rusia) dapai cumva cumva a trecut si ora asta. Next : Religie. Tuloai domne, apai ce desene am facut la reli in ora de azi…ca destea mai rar ! Franceza ne-a mai relaxat putin … pe dracu ! am citit o lectie noua, scris o tabla de cuvinte si traducerea si ne-am distrat la final cand profa a luat cateva caiete sa verifice ce ” s-a lucrat ” azi la ora. Ora de info a pus capat celei mai plictisitoare zile de azi … putin pe Face Boc, putin pe mess, putin pe youtube s.m.d.

Concluzia : A fost o zi foarte plictisitoare, ore destul de ” naspa ” , atmosfera mai de somn decat de invatat ceva (e si normal dupa o saptamana de stat p’acas) iar oraru pe saptamana asta ar baga pe oricine in sperieti mai ceva decat ” Calugarii „. Cam atat azi, somn usor ! :))

Reclame
Comentarii
 1. jOhNN[y] spune:

  La noi a inceput cu ora de Geografie..=]] Somn cat cuprinde:))
  La ora de Chimie parca era alt cv..ne-a vorbit doamne putin de cupru valente plm, am crezut ca ma injura:))
  Si dupa ora de Chimie a urmat un cosmar, ora de romana :((, este cea mai proasta/rea profesoara din sc x((
  Dupa mate :X Ne-a bagat niste forumule de ne durea capu:))
  In sfarfit ora de info:)) Noi eram fericiti ca stiam ca nu facem info pentru ca domnul director nu a intrat de la inceputul anului la ora de info:))
  Si casa vezi…vine dmn de Franceza in cls la noi..si spune nu vreti sa va dau ceva de lucru ca am vorbit cu domnul director si mi-a dat voie.. Noi :)) da doamna cum sa nu..Ne-a dat 1 ex si a plecat din cls =)) si dracu a facut ce ne-a zis.. am ascultat muzica:))..Eu personal am luat pasta corectoare si i-am dat la o colega in par la un coleg i-am dat pe dinti=)) si asta a fost ziua:)) de sc:))

  Hai ca am scris un poem de dragoste:))

 2. Mistocala spune:

  :)))) la u nu a fost deloc plictisitor jhonny :))) pe langa ziua mea de sc….a ta a fo lux :))) alte ” povesti ” despre prima zi de scoala din sem 2 mai gasim ? :>

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s