Romania de azi !

Posted: Februarie 21, 2011 in Altele, News, Politicieni
Etichete:, , , , , , , , , , ,

Romania de azi e un mare rahat ! La noi in loc sa se gandeasca lumea ce sa faca cum sa faca sa iesim naibii din criza asta  … la noi nu stim noi care-i mai hot decat celalalt ! Un bun exemplu ar fi Egiptul ! pai aia atata presiune au facut pe presedinte incat au reusit ce si-au propus…la noi nu vei vedea asa ceva !! la noi se aplica principiul ” lasa-ma sa te las ” .. in toamna batranii erau tari in gura ca au pensii mici, asa si era ! ce au facut ? au iesit in strada la aia 90 de ani care-i aveau si or stat in picioare si o protestat si tot ce mai vreti voi cat o putut .. dapai la noi babalacii pot iar tinerii..pauza ! noi defapt ce facem  ? stam si ii pupam in cur (mai pe romaneste) pe aia de sus ca vezi doamne cum sa te pui cu ei ? pai bai oameni buni .. la noi nici in 5 ani nu ii dam jos pe astia .. in egipt in 1 sapt si ceva au dat jos presedintele .. de ce ? pai aia s-au mobilizat..au vrut sa faca ceva sa schimbe ceva si uite ca au reusit ! de ce Romania trebuie sa fie vazuta mereu in lume ca o oaie neagra ? de ce noi suntem in urma cu vreo 20-25 de ani fata de Anglia .. Franta de exemplu ? ce noi nu putem ? BA PUTEM !! numai ca la noi au scapat astia la putere si au vazut ca pot face ce-i taie capu ca nu se supara nimeni si acuma ii doare in cur de noi .. ei fac ce fac sa le fie lor bine .. nu-i intereseaza ce se alege de tara asta si asa inapoiata ..

La noi tot aia e daca suntem sau nu vazuti bine de celelalte tari .. las ca mai vine un gabor prin italia si mai mangleste niste cale ferata…ba unu se plimba cu carutza prin Paris (bineinteles ca la caruta sigla de Lamborghini nu lipeste)…astia suntem noi…o adunatura de primate care deabia stiu ce-i aia civilizatie .. si au dreptate astia care fug din tara pentru ca la noi conditiile sunt jalnice ..  si fratilor…asa o sa si ramanem daca nu se schimba ceva !!

 

” ROMania Te Iubesc ! „

Reclame
Comentarii
  1. REVICT spune:

    Păi am putea face ceva, dar cum scăpăm de ţigani?

  2. Superb document and additionally simple to make sure you recognize justification. Exactly how can Document keep performing obtaining concur to make sure you publish component for the post into my approaching e-newsletter? Getting correct credit scores in your direction all the publisher and additionally web page link to website won’t deemed a dilemma.

  3. Allen Rosica spune:

    Wonderful document along with very easy for you to figure out justification. Exactly how can My spouse and i attempt receiving concur for you to submit element in the document inside my future news letter? Getting suitable credit history to you personally your publisher along with web page link on the blog won’t certainly be a trouble.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s