Viata asta …

Posted: Martie 10, 2011 in Altele, Despre mine
Etichete:, , ,

Viata e frumoasa…cand te bucuri de ea si totul merge ok. Sunt clipe din care nu ai mai vrea sa te trezesti .. ai vrea sa tina la nesfarsit, cand simti ca ai un scop in viata, ca ii ai pe cei dragi langa tine si cand esti iubit. Cand stii ca ai un prieten adevarat langa tine care stie sa te asculte, sa te ajute…e mereu acolo langa tine cand ai nevoie de el .. uneori chiar si cand nu ai ! El este un prieten cu care poti vorbi deschis despre orice chiar daca unele ” povesti ” nu il prea pasioneaza. Un prieten adevarat care in orice moment din zi sau din noapte e dispus sa te bine-dispuna atunci cand esti trist, sa faca lucrurile sa mearga atunci cand ele par sa fie risipite…un prieten adevarat, un Frate ! Exista si alte clipe, in care viata ii indeparteaza pe cei dragi tie pe care, poate nu i-ai apreciat, pretuit, atat cat meritau, decat atunci cand acestia … nu mai sunt, iar tu, tu ramai singur si neajutorat gandindu-te de ce ti se intampla tocmai tie asta. Ramai doar cu amintirile !  Ti-l ia pe cel mai bun prieten, chiar daca nu isi merita soarta ! iti ia tot ce ai mai bun, tot ce ai mai de pret, tot ce iubesti…iti ia un frate, un prieten, un coleg.

Viata nu este totdeauna roz … te incearca tot mai greu si … mai greu…pentru a te pregati pentru celelalte necazuri si probleme de zi cu zi. Trebuie sa inveti sa treci peste, cu capul ridicat si privind inainte si sa inveti sa apreciezi .. sa pretuiesti viata si pe cei din jurul tau atata timp cat ii mai ai langa tine. Da ! uneori viata nu e deloc dreapta…trebuie sa inveti din greselile si din necazurile tale si sa treci cu capul sus peste astfel de momente … sa gasesti in tine energia si vointa necesara sa-ti revii, gandindu-te ca asa e cel mai bine.

Acest material e in memoria fratelui lui Florin care a plecat printre ingeri .. acolo sus si ne vegheaza, dintr-o cauza banala lasand in urma sa multa durere in sufletele celor apropiati. Chiar daca nu l-am cunoscut personal, Florin e colegul meu .. mai presus ! e prietenul meu ! si imi inchipui prin ce trece, si…nu e deloc placut. Vreau doar sa stii atat, Florine : chiar imi pare rau pentru pierderea ta iar randurile de mai sus au fost scrise cu foarte mare durere (de obicei nu prea scriu asa ceva ). Incearca sa treci peste .. stiu ca e foarte greu si nu uita ca acum, fratele tau te vegheaza acolo de sus si va fi mereu langa tine. Te asteptam din nou la antrenamente, sa-ti revi .. toata familia noastra, echipa, din care faci parte si tu iti va fi alaturi in aceste momente grele pentru ca suntem ca o familie unita…suntem colegi, prieteni si mai presus FRATI iar fratii sunt acolo unul pentru celalalt si se ajuta intre ei !

Dumnezeu sa-l odihneasca !

Condoleante familiei

Reclame
Comentarii
  1. Un post de.. milioane,chiar daca „milioane” e putin spus. 😉

    Imi pare rau,condoleante!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s