MuresFotbalMeet

Posted: Iunie 26, 2011 in Bloggeri, News, Online
Etichete:, ,

Cum am anuntat si aici, ieri si azi a avut loc primul eveniment din oras de acest gen…MuresFotbalMeet versiunea 1. Hai sa va spun cate ceva despre cum a fost, luand asa…pe zile :

Prima zi, 25 Iunie. Zi de mancat, baut si de Spa.

In prima zi a meet-ului, ne-am adunat stil ciurda la Dublin pentru o masa, impartit ecusoane si tricouri, sa facem cunostinta intre noi. Dupa Dublin, cu burtile pline, distractia s-a mutat la spa la Apollo, eu nu am mai mers acolo, pe motiv de somn. Ma rog…am auzit ca a fost ok, dupa spusele bloggerilor, si ca s-au distrat .. mai putin Mihai .. cica a luat amenda :-??  Seara, de pe la 7 (apai eu si cu Doru eram la 7 acolo…dar astia cu spa-ul lor…pe undeva pe la 7 jumate au ajuns :-w), iar ne-am adunat la Dublin pentru si mai multa socializare si cateva chestii misto, baietii de la festivalul Peninsula acordandu-ne acces la conferintele de presa tuturor bloggerilor prezenti in schimbul promovarii festivalului prin materiale. In Dublin am observat, nu stiu daca asa si era sau pe la ora aia deja o luam razna, ca apar tot mai multi bloggeri printre noi, atmosfera capatand un aer .. si mai si. Apoi, gramada s-a mutat in Office.

Ziua 2, 26 Iunie. Fotbal.

Azi, conform planificarii, bloggeri au vizitat orasul in frunte cu Mihai. De la 2 a inceput nebunia pe arena Slobozimea din complexul aerian, Weekend..  multe de spus despre ziua asta nu prea ..  Yoncy a avut cel mai cel dintre echipamente iar Lenesu  a fost excitat la maxim ca a dat gol. In rest…a fost un meci super, pentru ca nu eram fotbaleatori innascuti, dar ne descurcam, distractia fiind la maxim.

Organizarea 

Tot greul a fost dus de organizatori : Mihai, Lenesu si Bogdan
De reprosat…nu am ce sa reprosez cu privire la organizare, evenimentul fiind o reusita totala…nici chiar acestia nu se asteptau sa iasa atat de bine, totusi nu e usor sa jonglezi cu peste 30 de oameni .. sa le faci pe plac tuturor. Pentru tot efortul….respect pentru ei !

 

Una peste alta, am legat prietenii cu alti bloggeri din tara printre care Yoncy, Ciulea, Cristian Gog, Heghes, Chinezu si multi altii. Chinezu m-a impresionat cel mai mult. Eu, vazandu-i blogul, ma asteptam sa aiba aere, fite de star si tot felu. Sincer nu e asa ! E un om simplu, foarte de treaba, fara aere, fara fite…ii place berea, e un om ok. Cinste lui !  Zilele ce urmeaza va veni si un material cu o mica lista a bloggerilor care au participat la acest eveniment, bineinteles si cu blogurile acestora.

Anunțuri
Comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s