Invatamantul romanesc…Tara lu peste

Posted: Iunie 29, 2011 in Altele, News, Politicieni, Prosti
Etichete:, , , ,

Azi s-a afisat ierarhia pe judet la admitere pentru anul scolar 2011 – 2012 si de cand am vazut clasamentul, sunt intr-un extazz total. Prin extazz inteleg nervozitate !  De ce ?! Pai nu stiu cum sa va spun, dar aia cum se zice, ” de la oras „, care au medii destul de mici, dar care reprezinta in totalitate cunostiintele lor, nu au loc la licee de aia cu hârleț in grajdi, ce au limuzina cu 1 cal putere cu coada, sistem audio 2.1 iha, urechi rabatabile si consum de 3-4 galeti/100 de km, care au medii de 10 căcălău luate pe nedrept, la examene ori au facut contestatii si de la 3..4 a crescut nota pe la 8..9 ori au avut ” ghinionul ” sa le pice ca supraveghetori d’aia ce ori ieseau din clasa ca doar na…sa nu faca galagie, ori d’aia ce lasa elevii sa copieze cat vroiau ei. Acuma SIGUR se va trezii unu care sa-mi comenteze, da sigur..aia de la tara-s mai prosti si d’aia nu ? sau : unii chiar au tras tare pentru mediile alea. Da frate ! nu zic nu ! dar aia care au note primite pe buna stiinta reprezinta mai putin de 5 % din total ! Si te trezesti cu cate unu in clasa de pe la Poclosu De Sus care a intrat cu 9.95 sau chiar cu 10 la liceu, si la mate cand dau de o inmultire, numa vezi cum se descalta frumos baiatu, isi etaleaza de 2-3 ori (dupa gust) de prea-spalatele-i picioare si incepe sa socoteasca pe dește ca un analfabet da vezi doamne..el e baiat de 10 căcălău ! Si pe urma cand tu intrii la un liceu de 2 lei si unu care la bac daca exemplul la nume va fo Popescu Ioan, brusc este botezat ” Popescu Ioan „, intra la licee d’alea de prestigiu, sa nu iti dai cu pumnii-n coaie si sa-ti faci bagaju si sa pleci naibii din tara ?!

Pe bune acuma ! Asta e inca un motiv BUN ca de la facultate sa plec naibii din tara cu prima ocazie ! In tara asta nu poti face nimic ! NIMIC !! E o tara in care supravietuiesc doar cei care stiu cel mai bine sa fure, sa minta si tot asa, iar aia care-s cu adevarat buni la ceva, is trimisi la dracu-n prasnic si etichetati cu titlul de Fraieri !

Romania…te iubesc !

Reclame
Comentarii
 1. Roxii . N spune:

  Dragos , te sustin !

 2. Lenesu spune:

  :-)) Asa a fost intotdeauna Dragos…ar trebui sa stii asta. Nu sunteti voi primele „victime”.

  Si calm down…ca termini Papiu, ca termini Unirea, ca termini Economic, ca termini Sincai sau MIU sau orice alt liceu e acelasi rahat. Daca vrei sa inveti ceva si sa si ramai cu ceva o poti face la orice liceu atata timp cat nu iti lasi colegii sa te influenteze ;-).

  Daca acu te enervezi asa ce-o sa faci cand dai la faculta si vezi cum iti iau taranii(si nu ma refer la aia de la tara) locu la fara taxa pe pile/bani ce-o sa faci? 🙂

 3. Rares spune:

  1. esti foarte revoltat si te consumi pe degeaba…sfat: calmeaza-te
  2. Romania e o tara de cacat( o tara prea mica pt atatia prosti…)
  3. poti pleca si mai devreme de facultate… cu prima ocazie

 4. asa si vreau sa fac rarese

 5. tilica spune:

  S-a schimbat din nou cacul…Ecaterina Andronescu, ministrul educaţiei, a dat ieri amănunte despre cele două tipuri de bacalaureat: naţional şi profesional. “Diploma de bacalaureat profesional este pentru cei care se orientează pe piaţa muncii. Angajatorul le reproşează că nu au fost în stare să ia nici măcar o diplomă de Bac, adică să aibă o finalitate a liceului. Diploma le atestă competenţele. Bacalaureatul profesional va consta în următorul examen: un proiect şi o probă practică şi o lucrare scrisă la educaţia antreprenorială. Pentru că disciplina aceasta o parcurg toţi”, a declarat ministrul educaţiei. Bac-ul profesional nu va permite urmarea studiilor universitare, cei care vor obţine o astfel de diplomă fiind nevoiţi să intre pe piaţa muncii. “Nu se schimbă conţinutul programei, doar adăugăm o formă în spijinul celor care se orientează pe piaţa muncii. Acest tip de Bac nu anulează dreptul de a da examenul de bacalaureat naţional. Probele de competenţe sunt comune, adică se vor susţine atât la Bacul naţional, cât şi la cel profesional “, a mai spus Andronescu. ce sa mai zic???

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s