Pentru a 9-a oara suntem mandrii de romanul nostru, de Bute !

Posted: Iulie 10, 2011 in Altele, News, Sport
Etichete:, , ,

Pentru a 9-a oara, Lucian Bute face fericita o intreaga natiune ! In aceasta seara, romanul nostru si-a aparat in fata tuturor romanilor pentru a 8-a oara centura de campion mondial invingandu-l pe francezul Jean Paul Mendy prin KO in runda a 4-a.

” Vă mulţumesc din tot sufletul. Sunt mândru că sunt român şi că v-am făcut fericiţi! Şi celor de acasă, din faţa televizoarelor, vă iubesc şi vă stimez! Sunt foarte emoţionat! În această seară mi s-a făcut pielea găină, când a cântat Andra Imnul României. E pentru prima dată când tatăl meu a fost în sală. Îmi pare rău pentru el, dar decât să plângă mama, mai bine să plângă mama lui”, a declarat campionul nostru.

Acuma as putea face si un mic comentariu catre domn moshulica…marele fost campion la semi-usoara, Doroftei. Ma…hai sa nu mai comentam aiureli .. cum ca a fost blat sau alte minuni. Sa zicem ca a fost blat 1 data, de 2 ori .. dar de 9 ori deja e absurd. Accepta ca exista altu mai bun ca tine si gata…nu face comentarii idioate ca Bute se bate cu copii, ca daca ati fi facut voi doi un meci…sincer nu te-as fi vazut foarte bine, parerea mea. Toata stima pentru tine, pentru realizarile tale, dar totusi .. ciocu mai moale 🙂

Sunt mandru ca sunt roman, toata stima pentru Bute. E unu care chiar merita, ca a muncit enorm ! Nu a fost crescut doar in ” bine ” dar a reusit sa se ridice usor usor, dar sigur si uite unde a ajuns ! Asta ar trebui sa faca orice roman care chiar vrea sa ajunga undeva ! Si de aici, din tara lui papuc se poate ajunge sus .. trebuie doar sa vrei.

                                                                                                                                    foto : gsp.ro

Anunțuri
Comentarii
  1. Mo….tu inca nu sti ca Dorofpoc asa face de cand s-a retras?Nici unu nu e bun doar el…eu deja m-am saturat de comentariile lui si pur si simplu il ignor ca oricum vorbeste invidia din el

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s